Bildit - Bondgenoot in bouwen

Dit is hoe we
uw nieuwe thuis
realiseren.

Coördineren en ontzorgen zijn de voornaamste pijlers in onze samenwerkingen met bouwheren en architecten. Door ons te omringen met de juiste bouwpartners en nauw contact te houden, bewaren we de voortgang van het parcours dat we uitstippelden. Van de eerste plannen tot en met de definitieve oplevering van uw woning evalueren we de verschillende tussenstappen. We communiceren open over de evolutie van uw bouwproject en maken beslissingen vanuit een klantgerichte mindset. Die manier van werken brengt voor elke partner gemoedsrust.

Verkennend gesprek

Tijdens een verkennend gesprek brengen we al uw wensen in kaart. Wat vindt u belangrijk in uw nieuwe woning? Welk bouwbudget heeft u voor ogen? Met welke architect wilt u samenwerken? Ook als de bouwwerken al in uitvoering zijn, kunt u nog op ons beroep doen om het bouwproces bij te sturen. We werken hierbij telkens nauw samen met de architect.

De juiste bouwpartners

Na een uitgebreide voorstudie maken we een kwaliteitsselectie van de juiste bouwpartners voor uw project. Eén van onze specialiteiten ligt in het vergelijken van offertes. Zijn de aangereikte voorstellen en oplossingen correct? Via deze analyse maken we een voorselectie van de meest geschikte aannemers met als doel uw keuze te vergemakkelijken.

Omgevingsvergunningen

We helpen u bij het opstellen van een piekfijn bouwdossier, zodat u vlot een omgevingsvergunning bekomt.

Technische details

In samenspraak met de architect zoomen we graag in op de technische details van uw bouwplannen. Via duurzame oplossingen vergroten we uw wooncomfort en haalt u het maximale uit uw budget.

Tijd voor actie

Zijn alle offertes en plannen goedgekeurd? Tijd voor actie! Bij Bildit kiezen we steevast voor gesplitste aanneming. We geloven in vakmanschap en doen graag een beroep op de expertise van meerdere specialisten.

Werfvergaderingen

Als afgevaardigde van de bouwheer volgen we ook de werfvergaderingen op. We helpen bij het opstellen van de werfverslagen, volgen de actiepunten mee op en sturen bij waar nodig.

Nacalculaties

Zijn de bouwwerken afgerond? Dan voeren we de nodige nacalculaties uit en doen we met u een eindevaluatie.

Oplevering en onderhoudsplan

Om het project mooi te finaliseren, begeleiden we u bij de oplevering. Als bonus bieden we u de optie om in te stappen in een onderhoudsplan. Zo blijft uw woning altijd in topconditie.

Onze
expertises

Bij Bildit bijten we ons graag vast in ambitieuze bouwprojecten. Wilt u uw bouwdroom verwezenlijken? Wij staan aan uw zijde als realisator!

Onze expertises

Bekijk
onze realisaties

Benieuwd welke bouwprojecten Bildit al tot een steengoed einde bracht?
Bekijk hier het overzicht!

Onze realisaties
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info