Bildit - Bondgenoot in bouwen
Bildit

Bouwmanagers met jaren expertise en een heldere visie

Een bouwproject is een omvangrijke onderneming waar heel wat bij komt kijken. Van een goede planning met diverse gespecialiseerde vakmannen tot tal van technische en esthetische aspecten die zonder fout op elkaar afgestemd dienen te worden. Om de bouw van uw nieuwe woning of uw verbouwing tot een goed einde te brengen, is communiceren met alle betrokken partners en overzicht bewaren cruciaal.

Met 15 jaar ervaring in de bouwsector ervaarden wij regelmatig dat een vlot bouwproces niet vanzelfsprekend is. Bij Bildit vullen we de missing link op tussen bouwheer en architect door te functioneren als centraal aanspreekpunt voor beiden partijen. Meer zelfs, onze expertise vormt een meerwaarde voor alle betrokken partners. Als rechterhand van de bouwheer trekken we het regelen van allerhande zaken naar ons toe, anticiperen we op mogelijke hindernissen die tijdens het bouwproces kunnen opduiken en superviseren we op zowel financieel, technisch als organisatorisch vlak. Als bouwmanagers ontzorgen we dus niet alleen de bouwheer, maar ook de architect en de professionele partners. Het einddoel? Een doordacht, efficiënt en duurzaam eindresultaat waar iedereen zich voor de volle 100% in kan vinden.

Mattias

#technicalthinker

#projectminded

#sealover

Bildit

Christophe

#technicalthinker

#projectminded

#sealover

Bildit
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info